Gipszek, alapozók

4 találat
1 / 1

Wandspachtel beltéri glettelőgipsz 20kg

A Knauf Wandscachtel egy gipszbáziú por alakú; nagy fehérségű hézagkitöltő gipsz; amely a finomabb második réteg gletteléséhez is alkalmas. Alkalmazási terület: - Bármely tipusú gipszkarton építőlemezek toldásainak hézagkitöltésére és csavarfejek glettelésére; gyári élképzésen - Knauf GK épatőlemezek szárazvakolt készítésénél vékony ágyazatos ragasztásra - Gipszkarton felületek felületi hibáinak javítására - Q3 minőségű felületekhez. Bedolgozási hőmérséklet: legalább +5C°.

RIMANO nagyszilárdságú glett 0-3 mm 25kg

Alkalmazható mindenfajta mész-cement vakolatra; festés alá glettelésre; kisebb vakolathibák kitöltéséhez; simításhoz falon vagy mennyezeten. Egyenetlenségek kitöltését; furatok; dübelek környezetének javítását végezhetjük vele. Csempézéshez alapfelületként nem alkalmas. Korrózióvédelem nélküli acélszerkezetek esetében; kötoelemeknél; vasalatoknál nem alkalmazható. Gipszkarton lapok glettelésére nem alkalmazható. A belsotéri nagyszilárdságú glettelogipsz könnyen bedolgozható spatulyázóanyag; mellyel teljes mértékben sima felület érheto el. Bekeverése egyszeru; a szükséges vízmennyiséget öntsük tiszta edénybe. Ne adjunk hozzá egyéb adalékot! A kiváló kötési tulajdonságoknak köszönhetoen 0 mm rétegvastagságig elhúzható; kiglettelheto. Jó alapfelület festés; mázolás és tapétázás számára. Környezetbarát természetes gipszanyag. Sima betonszerkezetekre kötohídnak RI-Kombi kontakt; nem egyenletesen nedvszívó felületekre RI-Kombi grund (1:3 vizzel higítva); Ytong szerkezeteknél RI-Kombi grund (1:1 vizzel higítva); vagy elonedvesítés.

RIMANO 3-6 mm gipszes vékonyvakolat

A Rigips gipszes vékonyvakolat 3-6 mm vastagságig (német nevén Schottwiener Haftputzgips) kellosíto réteg nélkül felhordható. A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést; ugyanis a kézzel vagy keveroszárral a szárazkeverék egyszeruen bekeverheto. A gipszes vékonyvakolat egy finom vékonyvakolat relatív sík; nedvszívó felületek glettelésére. Megfelelo alapfelületek például a zsaluzott betonfelületek; vagy a gázbeton-szerkezetek. Csempeburkolat alá nem alkalmas. A belsotéri glettelogipsz korrózióvédelem nélküli acélszerkezeteknél; kötoelemeknél és vasalásoknál nem alkalmazható. Magáneros és nagyberuházás építkezésén egyaránt jelentos költség takarítható meg a szállítás és a takarítás tekintetében. A munkahely tisztántartása lényegesen egyszerubb; mint hagyományos vakolás esetén. Mint minden gipszes vakolat; csak normál páratartalmú helyiségekben használható; ideértve pl. lakóépületek konyháit és fürdoszobáit; ahol a szellozés biztosított.


1 / 1

1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27. (Régi posztógyár)

Adószám: 1349-502-2-43

Telefonszám: +36 70 4233558, +36 70 4233559

Fax: 0612780204