Átvételi, kiszállítási lehetőségek

 1. Átvétel a telephelyen minden munkanapon 8:00-16:00 között.

 

 1. Kiszállítási szolgáltatás igénybevétele esetén, a kiszállítási díjat a DHL mindenkori díjszabása szerint állapítjuk meg.

 

 1. Kiscsomag szolgáltatás igénybevétele esetén a kiszállítási díjat a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint állapítjuk meg.

 

(Megrendelő kérésére a DHL-lel szállíttatjuk ki a kis csomagokat, amennyiben ezen igényét jelzi számunkra.)

 

FIGYELEM - KOCKÁZATMENTESEN RENDELHET!

Mivel egy rendelés tartalmát nem látjuk előre, és rendszerünkben több mint 100.000 (!) termék közül rendelhet tetszőleges mennyiségben, ezért a szállítási díjra vonatkozó kalkulációnkat csak a rendelés leadása után tudjuk kiküldeni.

Önnek viszont nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg túl magas lenne a szállítási költség, hiszen KOCKÁZATMENTESEN dönthet még a szállítási díj megismerése után is az alábbiak szerint:

 1. kéri a termék(eke)et és a házhoz szállítási szolgáltatást is
 2. kéri a termék(eke)t, de nem kéri a házhoz szállítási szolgáltatást (mert pl. át tudja venni telephelyünkön, vagy elküld érte valakit)
 3. NEM kéri sem a terméket, sem a házhoz szállítási szolgáltatást (azaz lemondja a rendelést)

 

Ezen opciók közül egyet kell választania, az ügyfélfiókjában a rendelését megnyitva. Ebben segítségére lesz a szállítási ajánlatunkat tartalmazó külön küldött email is.

A szállítási aján latok kiküldése munkanap 24h órán belül megtörténik, munkaszüneti nap/ünnepnapon/pihenőnapon leadott rendelés esetén az azt követő első munkanapon küldjük ki szállítási díjra vonatkozó ajánlatunkat.

 

Díjszámítás tényezői

 

Nagy tömegű vagy térfogatú áru szállítási díjának számítása az alábbi paraméterek figyelembevételével történik:

 • térfogat ( lehet, hogy pl. a Nikecell könnyű fajlagosan, de mivel nagy a kiterjedése, nem lehet elszállítani egy mini van-nel egy bálányit.)
 • tömeg ( a szállító járműveknek a hasznos tömege korlátozott, ezért hol kisebb, hol nagyobb tehergépkocsit kell biztosítani egy-egy megrendeléshez, a nagyobb járműtömeg többet fogyaszt, lassabban lehet vele haladni)
 • távolság ( néha Budapest egyik végéből nehezebb átjutni és időigényesebb, mint megtenni a Győr-Bp. távot autópályán, illetve vannak települések, melyek csak alsóbbrendű utakon közelíthetők meg)
 • törékenység ( vannak anyagok, melyek különösen érzékenyek, sérülékenyek, ezek nagyobb odafigyelést, precízebb rögzítést és biztonságosabb csomagolást igényelnek)
 • daruzás ( több raklap cserepet a járművezető gépi erő nélkül elég nehézkesen tud lerakodni, ezért olyan speciális jármű kell, mely daruval van felszerelve)
 • behajtási engedély ( budapesti belső kerületekben a teherautóknak külön engedély szükséges a legális behajtáshoz, ennek pedig megkéri az árát az okmányt kiadó hivatal)

Ezen tényezők paraméterezésével kalkuláljuk díjainkat.

1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27. (Régi posztógyár)

Adószám: 1349-502-2-43

Telefonszám: +36 70 4233558, +36 70 4233559

Fax: 0612780204