Dakea tetőablak

BAUMATERIAL_banner_hero_DAKEATETOABLAK_202307_noCTA

Válogasson kiváló minőségű Dakea tetőablakaink közül. Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

Ámán József: +36704233558

 

 Az Altaterra a minőségi tetőablakok és kapcsolódó termékek jól ismert és népszerű gyártója, illetve értékesítője, főként az európai piacon. A cég története egészen 2001-ig nyúlik vissza, amikor a magántulajdonban lévő dán VKR Holding cégcsoporton belül egy új start-up vállalkozásként kezdték meg működésüket.

Ma az Altaterra európai piacvezetővé nőtte ki magát a sajátmárkás tetőablakok piacán, és büszke tulajdonosa a Dakea márkának is, melyet kifejezetten szakemberek részére terveztek. Több mint 30 országban folytatnak értékesítési tevékenységet.

 

Ultimate Energy termékcsalád

Olyan helyiségekben ajánlott, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba, amelyek környéke zajos vagy utcára néz.

dakea_ultimate_energy_1   dakea_ultimate_energy_2 

 

 

 Good Energy termékcsalád

Dakea Good Energy egy magas minőségű megfizethető tetőablak háromrétegű dupla légkamrás üveggel.

 

dakea_good_energy_1  dakea_good_energy_2 

 

 Vision Energy termékcsalád

A Dakea VISION ENERGY egy döntött (nem nyitható) fix kiegészítő ablak. Háromrétegű üveggel ellátott, Argonnal töltött szerkezet jobb szigetelést biztosít, ami kisebb hőveszteséget jelent a téli időszakban, miközben nyáron hatékonyabban védi a belső teret a meleg ellen. A háromrétegű üveggel szerelt ablakok ablaktáblája és kerete egyaránt jobb U-értékekkel rendelkezik, ami csökkentheti a fűtési költségeket, és ezáltal hozzájárulhat a környezetszennyezés csökkentéséhez.

 

dakea_vision_energy_1  dakea_vision_energy_2 

 

Azure Fix termékcsalád

Javasolt alkalmazási terület: irodákba vagy lakóépületekbe, fűtött és lakott helyiségekbe. 5°- 15 ° közötti dőlésszögű lapostetőkbe építhető be. Az ablak konstrukció úgy lett kialakítva hogy a helyiség belseje felé növekszik az átmérője, így több fényt tud juttatni a helyiségbe. A külső üveg edzett, így ellenáll a jégkárnak és külső behatásoknak.

dakea_azure_fix_1  dakea_azure_fix_2 

 

Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

Ámán József: +36704233558

 

 

1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27. (Régi posztógyár)

Adószám: 1349-502-2-43

Telefonszám: +36 70 4233558, +36 70 4233559

Fax: 0612780204