Velux tetőablakok

BAUMATERIAL_banner_hero_VELUX_202305_noCTA (1)

VELUX tetőablakok

 

Építkezik vagy felújít? Válogasson minőségi és időtálló Velux tetőablakaink közül.

Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

 

Ámán József: +36704233558

 

Formáld a teret kedvenc helyeddé!

Egy bővülő családnak napfényből is többre van szüksége. Ezért a VELUX a napfény, a friss levegő, és az olyan energiahatékony megoldások elkötelezett szolgáltatója, melyek kielégítik családod különleges igényeit.

Takaríts meg pénzt!

Energiahatékonyság
A VELUX tetőablakok beépítésével javíthatod otthonod energiahatékonyságát.

Spórolj a fűtésen!
Új tetőablakaink akár háromszor* jobb hőszigetelő képességgel rendelkezhetnek, mint a régiek, ami jelentős energiamegtakarítást jelenthet.

*Ha régi, 2003 előtt vásárolt VELUX tetőablakodat új VELUX Standard Plus tetőtéri ablakra cseréled, a hőveszteség 64%-kal csökken (régi tetőablak hőátbocsátási tényezője: Uw = 2,8 W/m2K, új Standard Plus tetőablak hőátbocsátási tényezője, 64-es üvegezéssel Uw = 1,0 W/m2K).

Spórolj a világításon - Csökkentsd a villanyszámládat!
A tetőablakok alacsony energiafelhasználású fényforrások. Kétszer annyi fényt engednek be, mint a homlokzati ablakok, és a lakásokban akár 20%-kal, az irodákban pedig 60%-kal csökkenthetik a mesterséges világítás szükségességét.

Takaríts meg energiát természetes szellőzéssel!
A természetes szellőztetési lehetőséget kínáló tetőablakok sokkal energiahatékonyabbak, mint a légkondicionálás, és akár kétszer annyi fényt engednek be, mint a homlokzati ablakok.

 

velux_tetoablak_billeno1

Billenő tetőtéri ablakok


Könnyen nyitható, könnyen használható, könnyen beépíthető


A friss levegőt egy kézmozdulattal beengedheti a VELUX billenő tetőtéri ablakokkal. Ezek az ablakok könnyen nyithatók függetlenül attól, hogy a ferde tető vagy a térdfal milyen magasságban történő beépítést tesz lehetővé.

Két kilincspozíció közül választhat: felső vagy alsó. Az innovatív felső kilincses változat a homlokzati ablakokhoz hasonlóan kb. 80 cm magasságtól beépítve mind állva, mind ülve tökéletes kilátást nyújt. Az alsó kilincses ablak pedig magasabb térdfal esetén tesz jó szolgálatot.

A világos, modern lakóterek népszerűbbek, mint valaha, biztos lehet benne, hogy a VELUX tetőtéri ablakok természetes fénnyel árasztják el a szobákat, elegáns megjelenésűek és növelik a ház, a lakás értékét.

 

velux_felnyiloablak_1

Felnyíló tetőtéri ablakok


Tökéletes kilátás


Nehezen lehetne beárazni a kilátást. Pontosan ezért, ha már van kilátás egy háztetőről, akkor érdemes belőle a legtöbbet kihozni. Ilyen esetekre terveztük a VELUX felnyíló tetőtéri ablakokat, melyek a zavartalan panorámával ajándékozzák meg. Az alsó kilincset elfordítva az ablakszárny akár 45 fokos szögben kinyitható és teljesen kilendül a látómezőből. Így Ön kiállhat az ablakba, tökéletes kilátás nyílik a külső térre. Nagyszerű választás, ha fontos Önnek a környezet látványa és a szoros kapcsolat a természettel. Ráadásul a térérzetet is megváltoztatja, a belső terek megnyílnak, még nagyobb szoba illúziója teremthető meg.

Használja a felső kilincset, ha az ablakszárnyat billentené szeretné, ekkor az ablak 180 fokban teljesen körbeforgatható, így a külső üveg is könnyen megtisztítható belülről.

Ezek a tetőtéri ablakok csak 15 és 55 fok közötti tetőhajlás esetén használhatók.

 

velux_automatizaltablak1

Automatizált tetőtéri ablakok


A VELUX Elektromos ablakok segítő kezet nyújtanak


Ha páratlan kényelemre vágyik, a távvezérlésű VELUX elektromos tetőtéri ablak a megoldás. Az akár falra is szerelhető kapcsolóval egyszerűen és gyorsan vezérelheti az összes ablakot a ház bármely pontjáról, az ablakok nyitása-zárása, a szellőztetés csak egy gombnyomás. Ezenfelül minden elektromos és napelemes tetőtéri ablakunk intelligens esőérzékelővel van ellátva, így amikor esni kezd, az ablakok automatikusan becsukódnak.

Ez az ablakunk a VELUX ACTIVE beltéri klíma szabályozóval válik teljessé és segíti Önt abban, hogy otthona a lehető legegészségesebb környezetet biztosítsa családjának. A rendszer intelligens érzékelői ugyanis folyamatosan ellenőrzik a hőmérséklet, a páratartalom és a CO2 értékét, és ennek megfelelően nyitják ki vagy zárják be a tetőtéri ablakokat. További előnye, hogy a VELUX ACTIVE alkalmazás révén okostelefonnal a VELUX tetőtéri ablakok, és a rájuk szerelt VELUX árnyékolók és redőnyök bárhonnan működtethetők.

 

Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

 

Ámán József: +36704233558

 

1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27. (Régi posztógyár)

Adószám: 1349-502-2-43

Telefonszám: +36 70 4233558, +36 70 4233559

Fax: 0612780204