Isover termékek

BAUMATERIAL_banner_hero_ISOVER_202301_noCTA

Isover termékek

Isover üveggyapot homlokzatok, padlásterek, álmennyezetek, hő- és hangszigeteléséhez. Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

Ámán József: +36704233558

 

Üveggyapot lemezek 

Nem terhelhető üveggyapot lemezek. Tömör hangelnyelő betétanyag lakó és nem lakó épületekhez,

isover_üveggyapot_lemez

 

 

Tetőfóliák

Külső oldali páraáteresztő fólia. Nagy szilárdságú. Tetőtér-beépítéseknél, szerelt külső falaknál a hőszigetelés külső síkján póruszáró képessége miatt megvédi a hőszigetelést a csapadékhatásoktól, valamint télen a hőszigetelés külső síkján áramló hideg levegő hűtő hatásától. 

isover_tetőfólia

 

Hangszigetelő anyagok

Válaszfal-hangszigetelő üveggyapot filc. Nem terhelhető, az üvegszálak rugalmasságának köszönhetően kiváló hangelnyelő betétanyag lakó- és ipari épületek, irodák, szállodák, kórházak tetőterek fémvázas szerelt válaszfalaiban, tetőtér-beépítéseknél szarufák, szelemenek között és alatt.

isover_hangszigetelés

 

 

Homlokzat hőszigetelő lemezek

Homlokzat-hőszigetelő hidrofób üveggyapot lemez fekete üvegfátyol kasírozással. A garázs-, pince- és árkádfödémek alsó síkján hőszigetelésre, valamint a födém alatti tér zajszintjének csökkentésére, hangelnyelésre, illetve a födémek alatti tartószerkezetek (pl. pillérek) hőhídhatásának csökkentésére, megszűntetésre is alkalmazható.

isover_homlokzat_hőszigetelés

 

1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27. (Régi posztógyár)

Adószám: 1349-502-2-43

Telefonszám: +36 70 4233558, +36 70 4233559

Fax: 0612780204