Silka termékek

BAUMATERIAL_banner_hero_Silka_202403_noCTA

Silka termékek

Fedezze fel a Baumaterial Center széles választékát válaszfal elemekből és téglákból!

Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

Ámán József: +36704233558

 

Miért érdemes ezeket a termékeket választani a kivitelezéshez?
Termékeink környezetbarát és energiahatékony megoldást nyújtanak legyen szó családi házról, társasházról, középületről, ipari létesítményről vagy felújításról. A vállalat termékpalettájának ezen eleme az alábbi előnyökkel rendelkezik:

Homogén

A Xella által forgalmazott termékek tisztán természetes alapanyagból készülnek, anyagszerkezetből adódóan homogének, így a kivitelezés során a különböző alkalmazási területeken kiválóan összeépíthetők.

Hulladékmentes

Amennyiben a kivitelezés során az Ytong, Silka és Multipor elemei is beépítésre kerülnek, úgy a tökéletesen illeszkedő homogén rendszerelemek eredményeként, megelőzhetők a hőhidak kialakulása és az építkezés szinte hulladékmentessé válik.

Tűzvédelem

A biztonság szempontjából elengedhetetlen a nem éghető, tűzálló szerkezet. Nem számít, hogy az építkezés során Ytong, Silka, vagy Multipor elemekre esik a választás, a paletta összes terméke a legmagasabb A1 tűzállósági osztályba tartozó, nem éghető elem.

Környezetbarát

Az Ytong és Silka falazóelemek, valamint a Multipor hőszigetelő lapok megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek (a gyártás és felhasználás során nem keletkezik hulladék, így minimális a környezet terhelése), ezáltal viselhetik a magyar "Környezetbarát Termék" védjegyet.

 

Burkolóelemek

Tömör, kettősméretű tégla falazóelem kéthéjú falak külső burkolati rétegeként, lábazatburkolatok, vagy kerítések külső burkolatának építéséhez. A fózolt élek lehetővé teszik a vakolatmentes, látszó felületű falszerkezet építését.

 

silka_burkoloelem

 

Falazóelemek

Falazóelem teherhordó vagy nem-teherhordó, külső vagy belső falazatok építéséhez. Magas nyomószilárdsága miatt a legjobb választás teherhordó falszerkezetek építésére. A magas testsűrűség kiváló hanggátlási tulajdonságokat eredményez.

silka_falazoelemek

 

Válaszfalelemek

Üreges válaszfalelem belső válaszfalak építéséhez. A fózolt élek lehetővé teszik a vakolatmentes, látszó felületű válaszfal építését.

 

silka_valaszfalelem

 

Vegye fel kapcsolatot kollégánkkal, aki naprakész információval látja el Önt! Kérjen ajánlatot!

Ámán József: +36704233558

 

 

1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 27. (Régi posztógyár)

Adószám: 1349-502-2-43

Telefonszám: +36 70 4233558, +36 70 4233559

Fax: 0612780204